Kunci Kord Gitar Indonesia Dan Internasional

Sabtu, 05 Juli 2008

Punk Java

Slank Album Mata Hati Reformasi



Cublak2 suweng
Suwengi ting gelender
Mambu ketundhung gudel
Pak gempong lera lere
Sopo ngguyu ndelekake
sir... sir pong dele kopong 3X

Gundul2 pacul Gembelengan
Nyunggi2 wakul kul Gembelengan
Wakul nggelempang
Segane dadi sak latar! 2X

Suwe ora jamu Jamu godong telo
Suwe ora ketemu Temu pisan gawe gelo


Song and lyric by -
Album Mata Hati Reformasi
Release year 1998
Produced by Slank Record
Formation : Bimbim, Kaka, Ivan, Abdee, Ridho



Previous
Next Post »

Poskan Komentar