Kunci Kord Gitar Indonesia Dan Internasional

Senin, 06 Mei 2013

Chord dan Lirik Pait Amisna Cinta - Darso


Bm
saamis amisna madu
            F#
teu saamis amisna cinta
Em
sapait paitna cangkudu
    F#        Bm
teu sapait dusta cinta


Bm
kuring cinta cinta mati
            F#
cinta anjeun satengah mati
Em
cinta kuring meni polpolan
    F#        Bm
cinta anjeun bungbulonan


A
ka kuring cinta ka manehna cinta
Bm
ka kuring sayang kamanehna sayang
Em            F#        Bm
teuink kumaha ngabagi bagina dina hate

Bm        A
ka agungan cinta kasucian hate
G
kaleungitan makna
    F#
lamun ilang kasatiaan
Bm                A
naha rek nyalahkeun lamun kuring kabawakeun
G            F#
ngarajut godaan nu ngarasuk na pikiran
Em        A
saha nu ngamimitian
D        G
saha saha nu nyontoan
Em    F#        Bm   
naha rido anjeun diduakeun

Previous
Next Post »

Poskan Komentar